Gradient up
Zodia Taur - Temperament si Caracter
Taur Zodiac European

Perioada: 21 aprilie - 21 mai

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 4 si 6

Planeta care guverneaza zodia Taurului: Venus

Elementul caracteristic pentru zodia Taurului: Pamant

Star Taur
Temperament si Caracter Zodia Taurului

Zodiac TaurDescriere: Aceasta perioada a anului, cat dureaza zodia taurului, este cea a înfloririi naturii si semnifica agricultorul legat de campie, de pamant, nativul urmarind împlinirea roadelor sale.

Ceea ce-l defineste deci cel mai bine este vointa si tenacitatea cu care-si urmareste scopurile, dublate de o exceptionala rezistenta care-i permite sa faca fata unor eforturi foarte mari si sa depaseasca obstacole insuportabile pentru altii.

Este capabil sa traverseze adesea lungi perioade de munca îndarjita si ceea ce-l mira foarte tare în asemenea împrejurari este ca ceilalti nu pot tine uneori pasul cu el. Poate sari în acest caz sa le dea o mana de ajutor, dar numai cand vede ca si acestia se zbat ca sa iasa din dificultate.

El nu face de fapt decat sa aplice altora acelasi principiu pe care si-l impune siesi ca regula de conduita, anume de a reusi în cele mai grele împrejurari prin eforturi proprii, cu cat mai putine ajutoare.

Calm, placid, va aborda problemele sistematic si cu tact, rezolvandu-le pe rand prin concentrarea tuturor fortelor sale asupra uneia si nerisipindu-se de regula în mai multe activitati deodata.

Nimic nu pare sa fie prea greu pentru el si odata trasata sarcina si directia de urmat, se va înhama imediat la treaba. Nu se hazardeaza nici un moment în intreprinderile sale si, daca e totusi nevoit vreodata sa actioneze altfel, o va face calculand toate riscurile si luandu-si toate masurile de siguranta.

Neîncrezator, prefera sa se bazeze cat mat putin pe altii si sa verifice totul cat mai minutios. În timp, va ajunge la stabilitate financiara, sau chiar la o mare bunastare si atunci îsi va concretiza compasiunea sa pentru cei mai putin favorizati de soarta prin actiuni de binefacere.

Tine foarte mult la securitatea sa personala, precum si a familiei sale si aceasta trasatura îl va determina sa instituie un control strict asupra resurselor materiale ale caminului, fara a cadea însa în zgarcenie. Tot aceasta permanenta nevoie de securitate îl va determina sa fie fidel partenerului sau.

Doreste sa aiba o familie unita, bine închegata în jurul sau un sot/sotie afectutos/afectuoasa si legat/legata de aceasta atmosfera usor patriarhala. Are reactii prompte de întelegere a membrilor familiei sale si e generos în felul sau caci iubeste mult mediul acesta spre care tinde în mod constant.

Foarte bun administrator, este omul ideal pentru operatii financiare - asa cum se va vedea la sectiunea ,,profesii”.

O alta mare calitate a sa este aceea de a fi o gazda perfecta agreabila, care va face tot ceea ce este necesar pentru ca oaspetii sai sa se simta minunat.

Aceasta trasatura de comportament reprezinta de fapt sinteza unor alte calitati definitorii pentru taur: bunul simt de care dispune din plin, precum si bunul gust, care îi va înlesni întotdeauna sa aleaga ce e mai frumos în orice domeniu în moda de exemplu.

În acest caz, vestimentatia de care se simte atras este cea functionala (ilustrand spiritul sau pragmatic si prea putin înclinat spre gratuitati), cu croiala clasica, chiar putin sobra - însa întotdeauna foarte eleganta, cadrand cu tinuta lui remarcabila, fara a depune însa nici un efort pentru aceasta.

Un alt domeniu în care bunul gust se manifesta din plin, însa de asta data la modul cel mai propriu, este gastronomia, caci nativii taur sunt mari gurmanzi - însa gurmanzi avizati. Pasionati dupa mancarurile bune, vor avea în minte - sau chiar notata - o adevarata geografie a locurilor din oras undo se mananca bine si ce anume.

Îi plac mult calatoriile si, daca i se iveste posibilitatea, îsi va realiza acest vis al sau dupa o matura chibzuinta asupra oportunitatii momentului. E un sofer prudent si care ajunge mereu la timp, neambitionandu-se sa obtina mari performante pe patru roti ci preferand mai degraba sa admire peisajele din jur.

O trasatura de baza a temperamentului o reprezinta marea încapatanare de care da adeseori dovada fiind cel mai îndaratnic om din tot zodiacul. La tipurile negative aceasta trasatura se accentueaza foarte mult; în plus acestia sunt morocanosi, îngamfati, plicticosi si marginiti.

Tipurile pozitive de tauri sunt cultivati frumosi, radiind caldura sufleteasca magnetici si plini de farmec, cu un rafinament ce parca vine din interiorul lor. Taurii simt profund, intens, iubesc cu pasiune si se devoteaza celorlalti, asteptand sa li se raspunda la fel.

Zodiac TaurBoli: Boli cu preponderenta legate de gat, agravate uneori de posibile complicatii; inflamatii si laringite. Probleme cu tensiunea arteriala. Pot avea afectiuni ale aparatului digestiv, ori pot deveni obezi din cauza exceselor alimentare, fiind deci recomandabil sa-si supravegheze aceasta tendinta. Fiind foarte robusti si rezistenti ajung în general general pana la varste înaintate.

Zodiac TaurPersonalitati: K.F. Gauss; Socrate, Immanuel Kant; Honoré de Balzac, L. Blaga, W. Shakespeare, K. Marx, N. Machiavelli, Sigmund Freud, R. Wagner, J. Brahms, P.I. Ceaikovski, Audrey Hepburn, Jean Gabin, Rudolf Valentino, Gary Cooper, Barbara Streisand, Anthony Quinn, Sandra si Michael Cretu, Dana Bartzer, Oana Sarbu, Maria Theresa de Austria, Johann Cruyff, Jackie Charlton.

 
Star Taur
Gradient up

Totul despre Zodia Taurului

Femeia Taur astrologie Taurului Barbatul Taur astrologie Taurului Fixuri si obsesii astrologie Taurului Plan profesional

Compatibilitati astrologie Taurului Temperament si caracter astrologie Taurului Copilul Taur

Star Taur

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site