Gradient up
Zodia Scorpion - Femeia
Scorpion Zodiac European

Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie

Zi norocoasa: marti

Numere norocoase: 2, 4, 8 si 9

Elementul caracteristic pentru zodia Scorpionului: Apa

Planetele care guverneaza zodia Scorpionului:Pluto si Marte

Star Scorpion

Femeia - Zodia Scorpion:

Destul de draguta, fara a fi, īn cele mai multe cazuri, frumoasa. Cu toate acestea, datorita puterii ei magnetice este deosebit de seducatoare si are un farmec cuceritor.

Ea reprezinta femeia care, daca regreta ceva, atunci acest regret este faptul ca nu s-a nascut barbat.

De aici unele tendinte ale sale spre masculinitate, trasatura ce transpare īndeosebi īn vestimentatie; latura dominanta este functionalitatea, ceea ce va īnsemna o croiala simpla si lejera.

Foarte dinamica si independenta, ea poate fi o partenera ideala pentru casnicie (caci e foarte atasata casei, copiilor sai si sotului), cu conditia īnsa ca acesta din urma s-o īnteleaga si sa-i respecte independenta si preocuparile profesionale.

Īn caz contrar, va fi nefericita si depresiva psihic si va cauta sa evadeze de langa un barbat tiranic, ori mai adesea (īn cazul unuia slab), īl va parasi imediat.

Apartinand celui mai senzual semn al zodiacului, femeia-scorpion este foarte pasionala īn dragoste, devoratoare, dar poate cadea adeseori īn extrema cealalta si adopta o atitudine de calugarita.

Unii spun ca femeia Scorpion iubeste cu organele sexuale. Dar nu este deloc asa. Atunci cand intalneste un patener de care se indragosteste, devine foarte tandra si romantica.

Femeia Scorpion tine foarte mult la copiii sai, uneori avand chiar tendinta sa-si neglijeze sotul pentru ei.

 
Star Scorpion
Gradient up

Totul despre Zodia Scorpionului

Femeia Scorpion astrologie Scorpionului Barbatul Scorpion astrologie Scorpionului Fixuri si obsesii astrologie Scorpionului Plan profesional

Compatibilitati astrologie Scorpionului Temperament si caracter astrologie Scorpionului Copilul Scorpion

Star Scorpion

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site