Gradient up
Zodia Pesti - Temperament si Caracter
Pesti Zodiac European

Perioada: 19 februarie - 20 martie

Zi norocoasa: duminica

Numere norocoase: 2, 6 si 7

Elementul caracteristic pentru zodia Pestilor: Apa

Planetele care guverneaza zodia Pestilor: Neptun si Jupiter

Star Pesti
Temperament si Caracter Zodia Pestilor

Zodiac PestiDescriere: Pestii semnifica mistica si devotamentul.Simbolul care marcheaza acest semn - cei doi pesti înotand în directii diferite, exprima foarte bine dualitatea nativului nascut în aceasta perioada.

El este în permanenta consumat de contradictii ce-l sfasie si care îl fac sa fie sovaitor, nehotarat în actele sale.

Aparent linistit, se framanta intens si continuu în realitate. De aceea are de multe ori un aer de oboseala si de deprimare. Un tip generos si foarte milos, se va devota în permanenta celuilalt - familiei si prieteni - si va fi gata de sacrificiu chiar, în anumite situatii.

Desi inspirat si cu bune idei, lipsa de energie (consumata în numeroasele sale ezitari) îl va împiedica sa fie prea activ si sa aiba prea multe initiative, ceea ce-i va da adesea un sentiment de frustrare.

Sincer si afectuos, e uneori rezervat, iar alteori devine agresiv, ca o compensare a perioadelor sale lungi de recluziune. Are putini prieteni, dar buni si apropiati. În general nu e prea atras de sport, caci firea sa molatica, înceata e în profund dezacord cu natura competitiva a acestui tip de activitate.

Poate doar pescuitul si vanatoarea sa-l pasioneze. E lesne de înteles, de asemenea, de ce pestii nu pot fi buni soferi, reflexele lor nefiind prea grozave; ei traiesc într-o atmosfera plina de lentoare si de reverii, aproape de vis.

Sunt foarte intuitivi si acest lucru îi ajuta enorm în actiunile lor, din care vor obtine în acest fel ceea ce doresc. Înclinati spre lenevie si confort, vor traversa lungi perioade de indolenta si de apatie.

Au gustul luxului si uneori vor fi fara scrupule în a-l obtine - atat de mare este fascinatia pe care acesta îl exercita asupra lor. Unele tipuri negative pot fi escroci si mincinosi, desi de regula pestii sunt cei escrocati, din cauza naivitatii lor. Foarte idealisti, imaginativi, pot fi lesne raniti si uneori chiar se complac în aceasta postura de permanente victime.

Ei sunt ingeniosi în munca lor, dar adeseorise hazardeaza în anumite speculatii nesigure si riscante. Trebuie sa-si impuna o autodisciplina stricta, daca vor sa reuseasca în viata. Latura lor emotionala ramane uneori în urma celei intelectuale si acest decalaj trebuie recuperat, în scopul evitarii unor neplaceri sigure în casnicie.

În general, sunt rezervati si timizi si trebuie sa depuna mari eforturi pentru a deveni mai expresivi si implicit mai bine evaluati de catre ceilalti. Exista o arta de a te pune în valoare, pe care pestii n-o detin, dar pe care o pot deprinde încet-încet numai sa vrea si sa-si poata înfrange firea lor înclinata spre fatalism.

Trebuie spus ca nativii acestei zodii se pot clasifica în doua tipuri: unii încantatori, seducatori, magnetici, agreabili, ceilalti avand aceleasi însusiri, dar mai izolati din cauza timiditatii lor. În general îsi cresc copiii ce dragoste si întelegere, însa au tendinta de a fi prea indulgenti si de a-i rasfata, tendinta pe care trebuie în permanenta sa si-o controleze.

Zodiac PestiBoli: Acestea se refera la picioare si la sistemul lor limfatic. Pot suferi si de hidropizie, precum si de boli psihice. Frecvente sunt intoxicarile, infectiile, tulburarile cardiace, cele ale aparatului respirator si digestiv.

La femei - afectiuni ovariene. Picioarele si gleznele sunt foarte expuse, de asemenea pot fi atacati de reumatism.

Zodiac PestiPersonalitati: A. Einstein, M. Eliade, V. Hugo, I.L. Caragiale, C. Goldoni, G.F. Händel, Fr. Chopin, M. Ravel, Michelangelo, Ringo Starr, Elisabeth Taylor, Ursula Andress, Sharon Stone, Ion Iliescu, M. Gorbaciov, Dino Zoff, Boniek, Zico, Sepp Maier, F. Raduciou.

 
Star Pesti
Gradient up

Totul despre Zodia Pestilor

Femeia Pesti astrologie Pestilor Barbatul Pesti astrologie Pestilor Fixuri si obsesii astrologie Pestilor Plan profesional

Compatibilitati astrologie Pestilor Temperament si caracter astrologie Pestilor Copilul Pesti

Star Pesti

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site