Gradient up
Barbatul Zodia - Leu
Zodiac European Zodia Leu

Perioada: 23 iulie - 22 august

Zi norocoasa: vineri

Numere norocoase: 1, 4, 8 si 9

Planeta care guverneaza zodia Leului: Soarele

Elementul caracteristic pentru zodia Leului: Foc Aer

Star Leu

Barbatul Leu:

Are un aspect atletic adeseori si este de regula foarte robust. Îi place sa fie admirat, flatat si sa-si subordoneze cunoscutii si familia. Uneori poate pacatui prin îngamfare si autoritarism.

Cu familia sa este grijului si merge pana în panzele albe pentru a-i asigura cele necesare existentei.

E tandru, afectuos si protector, dar relatiile cu cei foarte apropiati trebuie sa se întemeieze, în opinia lui, pe respectarea stricta a libertatii fiecaruia - si deci nu va fi foarte posesiv.

Aceasta nu înseamna însa ca tolereaza infidelitatea, dimpotriva, nu întelege nicicum asa ceva si nu o admite sub nici o forma.

Este personajul nr.1 între ai sai si nimeni altcineva nu va avea rolul conducator atat timp cat va domni el; ori el stapaneste tot timpul. Sigur pe sine, mandru, este foarte atragator si el stie asta.

Poate fi usor magulit si se pot obtine astfel multe avantaje din partea sa. Îsi alege sotia dupa criterii proprii, în special sa fie frumoasa sau draguta, plina de decenta si sa-i lase lui rolul central.

Adesea îi place s-o expuna încarcata de bijuterii si sa se laude excesiv cu copiii sai; poate ca impresia de a se simti de multe ori tratati ca niste obiecte nu e chiar gresita.

Nu admite replica atunci cand pune piciorul în prag si devine foarte impulsiv si manios cand i se opune rezistenta.

Chiar daca nu este mereu fidel si are o inclinatie spre aventuri, barbatul Leu stie sa iubeasca cu adevarat o singura femeie. Ii place sa faca curte si altor femei, cu scopul de a fi adorat, glorificat. In dragoste, barbatul Leu este foarte posesiv si extrem de gelos.

Nu suporta nici cea mai mica tradare, nici macar sa fie neglijat.

 
Star Leu
Gradient up

Totul despre Zodia Leului

Femeia Leu astrologie Leului Barbatul Leu astrologie Leului Fixuri si obsesii astrologie Leului Plan profesional

Compatibilitati astrologie Leului Temperament si caracter astrologie Leului Copilul Leu

Star Leu

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site