Gradient up
Barbatul Zodia - Gemeni
Gemeni Zodiac European

Perioada: 21 mai - 20 iunie

Zi norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 2, 5 si 7

Planeta care guverneaza zodia Gemenilor: Mercur

Elementul caracteristic pentru zodia Gemenilor: Aer

Star Gemeni

Barbatul Gemeni:

Prin felul diplomatic si gentil de a fi, ca si prin dinamismul sau, are un mare camp de actiune în domeniul sentimental.

Face totul pentru a inspira încredere, dar în general nu este sincer si nici statornic, ci ceea ce-l caracterizeaza cel mai mult este infidelitatea pe care o resimte aproape ca pe o necesitate (fireste si aici trebuie facuta distinctia între tipurile pozitive si cele mai putin pozitive, discriminare purtand în plus particularitatea semnului de a fi dual).

Femeia potrivita pentru el este cea cu care poate împarti obligatiile sociale si preocuparile spirituale si careia îi poate lasa în grija majoritatea treburilor legate de camin, caci acestea nu par a avea nici o legatura cu el.

Lucrul cel mai rau care li se poate întampla amandurora (si ceea ce el nu ar putea suporta cu nici un chip) este ca ea sa fie prea posesiva. Adesea el se poarta rau cu ceilalti dupa ce-i manipuleaza si devine atunci un escroc sentimental.

Amabilitatea lui poate fi doar o masca a unei firi foarte dure si realiste. Îi place sa zboare din floare în floare si, desi deseori nu arata foarte bine ca fizic, încanta prin jovialitate si conversatie scanteietoare.

Nu este omul potrivit pentru a i se încredinta o taina, caci s-ar putea ca secretul dumneavoastra sa devina în scurt timp al întregii specii umane; va puteti face cel mult reclama într-un mod indirect pe aceasta cale.

Nu-i place sa fie bruscat, dar va avea parte din plin de acest tratament datorita firii sale foarte inconsecvente. În acest caz devine foarte irascibil si critic.

Îi place foarte mult tot ceea ce e neobisnuit, straniu, paradoxal, caci unul dintre lucrurile pe care le detesta cel mai mult este conformismul.

Barbatul Gemeni prefera femeile suple, cu aer copilaresc, spirituale. Partenera trebuie sa il stimuleze mental.

Barbatul Gemeni nu este genul pasional si adesea prefera relatiile de prietenie, chiar cu sexul opus. Ii place sa flirteze.

 
Star Gemeni
Gradient up

Totul despre Zodia Gemenilor

Femeia Gemeni astrologie Gemenilor Barbatul Gemeni astrologie Gemenilor Fixuri si obsesii astrologie Gemenilor Plan profesional

Compatibilitati astrologie Gemenilor Temperament si caracter astrologie Gemenilor Copilul Gemeni

Star Gemeni

Toate Zodiile din Zodiacul European

 
Reclama site