Gradient up
Zodia Scorpion Femeie
Zodiac Erotic Scorpion

Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie

Zi norocoasa: marti

Numere norocoase: 2, 4, 8 si 9

Planeta dragostei Zodia Scorpionului: Venus

Interpretare Vise
Femeia Scorpion Zodiacul Sentimental Erotic

Ea ar putea scrie o carte despree cum trebuie sa se poarte sau sa se miste, sa vorbeasca sau sa arate o femeie atunci cand vrea sa cucereasca un barbat.

In ea innoata dorinta dupa placere si doar un barbat lipsit de libidou poate sa i se impotriveasca.

Daca intalneste un barbat atractiv, stie cum sa-l scoata din turma, sa-l inebuneasca intr-atat incat el sa nu mai doreasca alta femeie. Nu ar fi bine sa i sa impotriveasca. Chiar daca nu este frumoasa, in ochii ei exista ceva irezistibil, hipnotic.

Barbatul afla cum se simte un iepure in momentul in care este hipnotizat de o cobra. Nu accepta un partener zgarcit, vrea sa mearga intotdeauna cu clasa intai. El nu trebuie sa-i arate ca nu-i place felul ei de a risipi banii. Astfel va pierde rapid, va fi uitat impreuna cu banii lui cu tot.

Are putere de actiune pentru mai multe femei. Lucreaza si joaca tare. Este fascinanta, excesiva - poate fi si obositoarea, dar nu te poti plictisi niciodata de ea. Eventual sa ai o viata pasnica. Dragostea este ceva serios pentru ea. Este patimasa. Va depinde de barbat nu numai in sex, si asta o va face irezistibila. Putini pot ajunge la adevarata ei adancime erotica.

Este pretentioasa in pat si putini barbati ar reusi sa o satisfaca. Nu are rabdare pentru oamenii care nu corespund si care sunt inselatori. Iar oamenii importanti psihic traiesc minuni in preajma ei. Nu face asta din altruism ci spre propria ei satisfactie. Are un cap perfect, o intuitie minunata.

Foarte critica isi analizeaza partenerul si prietenii pana cand ei ajung sa joace un rol important in viata ei, vede, analizeaza, in timp ce ea ramane de nepatruns... Adevarata ei fata este greu de descifrat si poate ramane un vesnic secret. E incapatanata, isi calculeaza bine telul si nu se lasa pana nu l-a atins. Trebuie multa putere si darzenie sa i te opui. Stie ce vrea si reuseste cu o putere de nestavilit.

Nu se lasa oprita de la o treaba si nu se poate acomoda usor. Daca i se frustreaza viata sentimentala devine razbunatoare si destructiva.

O femeie scorpion inselata este un dusman periculos. Nici o alta femeie nu este mai furioasa decat ea. Daca vrea sa se razbune nu are scrupule. Nu vrea decat razbunare si degradarea adversarului.

Gelozia este greseala ei cea mai mare. Asteapta de la un amant admiratie toatala. Gaseste rivale si intrigi acolo unde nu sunt. Daca partenerul ei discuta intr-o societate cateva clipe cu o femeie se crede deja tradata si reactioneaza ca atare. Nu este tipul de femeie care se face ca nu vede, ea devine de o furie razbunatoare.

Dispretuieste slabiciunea si pe cei care cedeaza din slabiciune, pentru ei are doar mila. Cine vrea sa stea langa ea trebuie sa inghita multe. Cand este bine dispusa isi trateaza prietenii domestic. Cand te desparti in cearta de ea nu incerca sa-i dai telefon a doua zi, de parca nimic nu s-a intamplat. Ai avea impresia ca esti gresit cuplat. Intr-un punct poti fi sigur - ii este credinciasa barbatului pe care il iubeste, si acestuia ii aduce sacrificii. Daca un barbat o ajuta si o intampina la jumatatea drumului, ea ii va apartine pe veci. Este o amanta devotata care isi apara partenerul.

Lupta pentru el si nu se intereseaza de gura lumii. El, insa, nu are voie sa fie instabil caci nu-l va ierta niciodata. Casatoria cu ea - daca-ti poti imagina iadul si raiul impreuna. Alta cale de mijloc nu exista. Este zodia cea mai extremista. Este o femeie de stil mare, cei slabi mai bine sa o ocoleasca.

Zone Erogene:

Cele mai sensibile parti ale corpului sunt organele genitale. Pe un barbat il duci la extaz doar atingandu-i usor un membru. Un chilot stramt il poate excita. Femeia scorpion se poate excita daca-si pune picior peste picior.

O placere mai mare pentru barbatul scorpion decat o limba trasa usor peste penis nici nu poate exista. Daca te joci cu organele sexuale ale unui scorpion il si ai in mana.

Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Scorpion

Femeia Scorpion Scorpion Love Horoscop Barbatul Scorpion Scorpion Love Horoscop Cum incepe Scorpion Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Scorpion Scorpion Love Horoscop Viata sexuala femeie Scorpion Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site