Gradient up
Zodia Sagetator Femeie
Zodiac Erotic Sagetator

Perioada: 22 noiembrie - 21 decembrie

Zi norocoasa: joi

Numere norocoase: 3, 5 si 7

Planeta dragostei Zodia Sagetatorului: Mercur

Interpretare Vise
Femeia Sagetator Zodiacul Sentimental Erotic

Ea este un "Don Juan" al zodiilor. In alegerea amantilor ei este marinimoasa. Fara griji, ea trece de la o aventura sexuala la alta, deoarece totul la ea ramane pe baza de prietenie.

Nu este in stare de o legatura mai adanca. Se joaca cu dragostea. Fiecare partener este un jeton pe care il arunca pe o ruleta acolo unde crede ea ca se afla numarul norocos. Cand o iubire nu reusaste, gandeste filozofic: de ce sa plang dupa o iubire pierduta? in curand va veni alta.

Este vanitoasa, iar cand atinge varsta mijlocie este posibil sa ajunga la chirurgie estetica. Femeia aceasta vrea sa se conserve si sa se amuze. Nu poate suporta plictiseala. Este directa, sincera, buna la suflet si marinimoasa. Iubeste libertatea si trebuie sa aiba posibilitatea de a calatori.

Are nevoie de variatiuni si stimulare. Chiar daca este fericita, nu poate fi singura, are nevoie de martori care sa-i vada fericirea. Se leaga de un partener sexual promitator dar mai mult o intereseaza un schimb de idei si o aventura romantica. De multe ori un barbat nu stie ce vrea caci este greu de decis: face un avans sexual sau cauta un prieten? Intrebarea: "Putem sa ramanem doar prieteni?" a fost precis pusa pentru prima oara de o sagetatoare. nimic nu raceste mai mult ca o astfel de intrebare. Pare a nu-si gasi locul niciodata. Locuinta ei arata de parca s-ar muta.

Un lucru care nu o mai intereseaza il schimba si la fel face si cu amantii. Exista atatea de facut... de ce sa te plictisesti? Este o partenera ideala pentru o convietuire din care in orice moment iti poti da demisia.

Este o buna ascultatoare, si barbatului caruia ii place sportul si aventura, o buna camarada. Inainte de a cauta o asemenea femeie trebuie sa te gandesti ca ea este neschimbata, o jucarie careia ii place sa surprinda. Se face ca stie totul dar de obicei nu stie despre anumite lucruri nici macar cat sa poata conversa.

Sinceritatea ei in unele lucruri sentimentale ii zapaceste pe barbatii pe care i-a avut, iar daca un amant o dezamageste i-o spune direct. Firea ei nerabdatoare, impulsiva, ii face chiar ei greutati. I-ar merge mult mai bine daca si-ar intelege partile slabe si cele puternice.

Se avanta fara sa se asigure si niciodata nu va asculta de sfatul nimanui. Daca iubeste totusi un barbat, devine dependenta, iar daca acesta o paraseste se prabuseste. Un barbat o poate cuceri fara probleme si astfel ea va deveni victima unor barbati fara scrupule iar pe barbatul adevarat il pierde.

Necoapta, nesigura, usuratica si instabila este greu de inteles si imposibil de dominat.

Zone Erogene:

Soldurile si coapsele sunt cele mai erogene zone. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei, va toarce ca o pisica. Daca treaba asta o faci timp indelungat ii poti trezi patima.

La barbat partea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu creme. La solduri se fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.

Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Sagetator

Femeia Sagetator Sagetator Love Horoscop Barbatul Sagetator Sagetator Love Horoscop Cum incepe Sagetator Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Sagetator Sagetator Love Horoscop Viata sexuala femeie Sagetator Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site