Gradient up
Zodia Pesti Femeie
Zodiac Erotic Pesti

Perioada: 19 februarie - 20 martie

Zi norocoasa: duminica

Numere norocoase: 2, 6 si 7

Planeta dragostei Zodia Pestilor: Mercur

Interpretare Vise
Femeia Pesti Zodiacul Sentimental Erotic

Dominata de Mercur, planeta fruusetii si a secretelor, ea este foarte feminina, erogena, intuitiva si prietenoasa. Intelegerea ei fata de alti oameni este mare deoarece ea nu sta departe de necazurile altora. Simte intuitiv adevarul intern, nu se lasa influentata de exterior si nu poti sa o inseli.

Poate capata puteri magice si cunoaste adevarul. Pentru asemuita sa sensibilitate se simte atrasa de lucruri oculte, iar in randul femeilor peste se gasesc deseori cititoare in palma clarvazatoare, medii bune. Experienta a invatat-o ca se poate baza pe simturile ei. Voalul secret care o inconjoara poate insela. Firea ei interesanta atrage barbatii extrem de mult, iar ea neputand trai singura se agata de partenerul de viata.

Are nevoie mare de certitudinea ca este iubita. Cere dovezi. Daca primeste aceste dovezi rasplateste partenerul sau cu multe binefaceri erotice. Proprietatile pozitive ale acestei zodii nu sunt acelea ale unui om activ, ci radacinile se gasesc in visele si dorintele lor. Femeia peste nu iubeste lumea galagioasa si conflictele.

Are talentul de a se intretine cu oameni influenti si importanti. Apare nevinovata si neajutorata, ceea ce trezeste sentimentul de a avea nevoie de ocrotire. Pentru a fi sigura de cucerirea barbatului care ii place si de al carui ajutor are nevoie, il vrajeste cu toate mijloacele. Poseda arta de a-si folosi corpul pentru a obtine ceea ce vrea si o face. Se indragosteste mult prea usor, dar nu-si alege din pacate omul potrivit. Chiar daca are o casnicie fericita, instinctul ei sexual puternic o va determina la aventuri extraconjugale. Este insa sincera in toate simpatiile ei, iar in exprimarea iubirii poate fi gingasa si fascinanta.

De regula se casatoreste cu un barbat moale si putin iubaret, caci numai asa se simte ocrotita. Din cauza fanteziei ei active are nostalgia unui amant cu totul opus celui ales, un fel de amestec intre Lord Byron si un pirat, un barbat romantic cu o fire brutala si directa.

Ea doreste ca acest gen de amant s-o rapeasca sotului. Femeia peste are ceva din femeia sirena care isi etaleaza toate calitatile ei pentru a trezi interesul barbatului. Prin aceasta isi dovedeste cat de atractiva poate fi.

De multe ori ii este teama de barbatii pe care i-a cucerit si va incerca sa se retraga. O exceptie o constituie tipul nematurizat, de care are nevoie pentru anumite scopuri. Este o actrita care poate juca orice rol, si il joaca atat de bine incat nu-i poti deosebi propria personalitate de cea jucata. Cu acest talent si cu viata ei fantezista poate face cariera teatrala.

Este nefericita atunci cand nu poate armoniza fantezia cu realitatea, ducandu-o pana la o participare la tot felul de culte sexuale. Vom gasi femeia peste printre dansatoare de striptease, pictorite de tablouri erotice, scriitoare de romane de dragoste.

Multe dintre ele ajung prostituate. Dupa parerea lor, servesc omenirii cand ofera usurare barbatilor frustrati. poate fi insa si o sotie foarte buna, caci are capacitatea de a face fericiti pe cei din preajma ei. Aranjeaza caminul in mod placut, isi iubeste copii, dar ii alinta prea mult. Stie sa se poarte bine cu bolnavii, de aceea sunt doctorite sau ingrijitoare foarte bune.

Din pacate exista ceva in ele insele care le determina sa-si aleaga intotdeauna partenerul cel mai nepotrivit. Acest lucru poate fi perculos, caci datorita labilitatii sale sufletesti nu poate rezista la tensiunea permanenta si depresiva.

Nu este o fire practica si nu-i plac problemele financiare. Face cu placere cadouri, pentru a-si cumpara simpatiile altora. O atrag oamenii nenorociti, pe care ii poate compatimi si ajuta, dar stradaniile ei trebuiesc recunoscute. Celor apropiati le ridica pretentii exagerate, nerealiste si crede in prietenii ei pana in panzele albe. Dar increderea ei data dezamagita o face razbunatoare si periculoasa.

Zone Erogene:

Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor sau gadilatul talpilor. Un usor masaj al picioarelor il transpune repede in beatitudine. Placere deosebita simte cand i se freaca degetele.

Femeia peste isi poate satisface partenerul cu piciorele: ii freaca de pilda penisul intre labele picioarelor.

Barbatii pesti se excita numai la simpla vedere a picioarelor unei femei. Foloseste cu precadere degetul mare de la picior ca instrument de mangaiere.

Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Pesti

Femeia Pesti Pesti Love Horoscop Barbatul Pesti Pesti Love Horoscop Cum incepe Pesti Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Pesti Pesti Love Horoscop Viata sexuala femeie Pesti Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site