Gradient up
Zodia Pesti Barbat
Zodiac Erotic Pesti

Perioada: 19 februarie - 20 martie

Zi norocoasa: duminica

Numere norocoase: 2, 6 si 7

Planeta dragostei Zodia Pestilor: Mercur

Interpretare Vise
Barbatul Pesti Zodiacul Sentimental Erotic

Este sentimental, sensibil si labil. De la el trebuie sa ne asteptam la orice, caci este macinat de impulsuri contradictorii.Chiar simbolul zodiacului arata acest lucru prin doi pesti care inoata fiecare in alta directie.

Este un om contradictoriu, care se va decide pentru ceva dar va face exact opusul. Firea sa este atat de calda si de placuta, dar nu vede omenii asa cum sunt ci cum ar vrea el sa fie. Cel mai tare il atrag femeile rationale mai ales daca au un aer dominator. El idealizeaza omul pe care-l iubeste si inchide ochii si la cele mai urate comportari. Caci vede in iubita femeia care nu poate face ceva rau.

Atras fiind de schimbare si de agitatie nu-si doreste ceva mai mult decat stabilitatea emotionala. Este un visator. Dragostea nu trebuie sa fie numai romantica, buna, trandafirie, lirica ci si camin, multumire si protectie.

Sexul este ceva intim si personal. Nu este prea credincios pentru ca este prea influentabil. Cum putem trai alaturi de un om care-si traieste atat de intens clipa: trebuie sa manifestam intelegere pentru tot ceea ce este schimbator pentru jocul superficial al sentimentelor si mai ales sa-l lasam sa simta influenta stabilizatoare a iubirii noastre neconditionate, caci pentru el dragostea este un fenomen fara limite.

Daca ii oferim stabilitate putem sa-l castigam si sa-l recastigam. Nu este insa un candidat la casatorie. Daca o femeie a reusit sa-l aduca in fata altarului, ochiul sau va cauta deja pe alta. Este inteligent, rational si deosebit de creator. Are predilectie pentru tot ceea ce este de calitate si costisitor.

Va calatori totdeauna cu clasa I, va cheltui banii fara a se gandi la ziua de maine. Isi va imbraca iubita cu cele mai scumpe daruri. Pentru ca este atat de influentabil preia cu usurinta conceptiile si tabieturile altora. Daca sunt oameni simpatici va fi si el simpatic. Daca sunt banuitori devine si el banuitor. Daca soarele este dominant in semnul sau astral vor precumpani aspectele pozitive. El poate fi idealist, generos, sacrificandu-se pentru altii, sarmant.

Talentul sau creator se poate valorifica in meseria de scriitor sau artist dar niciodata in cea de om de afaceri. Acesta pentru ca munceste mult de unul singur, iar pe de alta parte nu suporta munca apasatoare. Va alege din instinct numai calea cea usoara. Ii lipseste gandirea practica, talentul organizatoric si dinamica oamenilor de succes.

Postul cel mai potrivit pentru el este acela in care poate activa creator sau acolo unde ideile sale sunt mai importante decat munca fizica. Se pierde cu placere in reflexii si isi amana munca pana la ultimul termen.

Este un vorbitor bun dar sintetizeaza greu si de aceea foloseste aceasta usurinta tocmai pentru a ocoli expunerea clara. Cei din jurul sau nu-l pot intui niciodata. Le scapa ca pestele alunecos.

Cauza acestui fenomen: nu are convingeri proprii. asculta cu mult interes, dar gandurile sale sunt cu totul altundeva, dar stie sa se prefaca atat de bine incat ai impresia ca te asculta cu interes. In cazul unei proaste constelatii a semnului astral, coboara pe cele mai joase trepte comportamentale, cazand victima drogurilor si alcoolului. In fond ii lipseste increderea in sine si are nevoie de sprijin ca de apa de izvor.

Zone Erogene:

Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor sau gadilatul talpilor. Un usor masaj al picioarelor il transpune repede in beatitudine. Placere deosebita simte cand i se freaca degetele.

Femeia peste isi poate satisface partenerul cu piciorele: ii freaca de pilda penisul intre labele picioarelor.

Barbatii pesti se excita numai la simpla vedere a picioarelor unei femei. Foloseste cu precadere degetul mare de la picior ca instrument de mangaiere.

 
Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Pesti

Femeia Pesti Pesti Love Horoscop Barbatul Pesti Pesti Love Horoscop Cum incepe Pesti Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Pesti Pesti Love Horoscop Viata sexuala femeie Pesti Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site