Gradient up
Zodia Gemeni Femeie
Zodiac Erotic Gemeni

Perioada: 21 mai - 20 iunie

Zi norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 2, 5 si 7

Planeta dragostei Zodia Gemenilor: Jupiter

Interpretare Vise
Femeia Gemeni Zodiacul Sentimental Erotic

Este un harem intreg. Intrece 10 femei - ca spiritul care iese din sticla de cate ori il chemi - de fiecare data alta. Misterioasa si atragatoare. Poate sa atraga pe oricine fiindca este spirituala si provocatoare in conversatii. Ii place sa asculte cu compasiune, arata interes pentru problemele altora.

Cine i se destainuie - este ascultat si primeste sfaturi. Altora li se pare greu sa dea solutii, gemenilor - din contra. Se imprietenesc usor, dar nu le place sa fie legate.

Pentru a face bucurii prietenilor, nu precupeteste efort si timp. Cand este vorba de zile de nastere sau de aniversari pe ele se poate conta. Pentru prieteni isi tine inima in plasa, ca sa o vada, dar de posedat nu o va poseda nimeni. Ii place sa fie agreata, desi ea nu agreaza pe toti.

Nu-i place sa piarda timpul cu probleme pe care ea le-a rezolvat de mult. Tot timpul cauta un ventil pentru energia ei. Trece spontan la fapte fara sa gandeasca prea mult, ia decizii repede. Se increde mai degraba in reflexele ei decat in judecata ei. Se concentreaza greu la o treaba fiindca nu are rabdare si se gandeste deja la urmatoarea.

O fascineaza noul. Simte si ea ca nu este destul de organizata. Jura ca duce la capat o treaba, incepe bine, dar nu reuseste. La mijlocul drumului incepe sa se gandeasca la ce urmeaza si cauta deja o noua rezolvare. Un drum necunoscut care sa promita ceva mai mult.

Foarte emotionala, trece toata scoala de la A la Z intr-un timp in care altii ajung doar la B. Asa cum nu se multumeste cu o singura stare de spirit nu se multumeste cu un singur iubit, cu o singura munca sau cu un singur plan. Este multilaterala, vesela si distractiva, prietenoasa, dar uneori are nevoie de un umar de care se sprijine, plina de neliniste si tristete.

Cu toate ca este intelegatoare si sensibila este considerata rece pentru ca se foloseste mai mult de inteligenta decat de sentiment. Zodia ei este condusa de Mercur, planeta gandirii logice. A nu se incerca sa se lege.

Este un spirit liber, nu o pasare pe care sa o tii intr-o colivie aurita. Vine cand vrea si pleaca cand ii place. Acesta este stilul ei. De la partenerul ei cere o potrivire psihica si nu se lasa prinsa intr-o situatie subalterna. In tinerete ii place sa aiba de a face cu mai multi barbati.

Nu-i ajunge sa schimbe viata, cariera si caracterul unui singur barbat. Face incontinuu schimbari: muta mobilele altfel, cauta o locuinta noua, incearca retete de bucatarie noi.

Nu este multumita niciodata de starea ei actuala - este de altfel unul din motivele pentru care nu se casatoreste. Schimbarea este elementul lor, singurul pe care nu reusesc sa-l schimbe. Iubeste luxul si face totul ca sa-l aiba. Deoarece nu se leaga sentimental nu-i vine greu sa foloseasca sexul ca si arma. Si are destul sarm si fantezie ca sa castige lupta.

In relatiile cu barbatii deseori pare a duce un joc lipsit de inima. Iubitul inselat de obicei o iarta si uita raul daca se intoarce la el.

Merita sa faci o experienta: este incantatoare, obositoare si femeie 100%.

Zone Erogene:

Mainile si bratele sunt cele mai sensibile. Femeile reactioneaza la sarutul mainii.

Barbatilor le place sa fie tinuti de mana. Amandoura le place sa li se mangaie bratele, sau sa li se sarute partea interioara a bratului.

Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Gemeni

Femeia Gemeni Gemeni Love Horoscop Barbatul Gemeni Gemeni Love Horoscop Cum incepe Gemeni Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Gemeni Gemeni Love Horoscop Viata sexuala femeie Gemeni Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site