Gradient up
Zodia Berbec Barbat
Zodiac Erotic Berbec

Perioada: 21 martie - 20 aprilie

Zi norocoasa: marti

Numere norocoase: 1 si 9

Planeta dragostei Zodia Berbecului: Venus

Interpretare Vise
Barbatul Berbec Zodiacul Sentimental Erotic

Se observa indata - prieten, amant sau sot. El este agresiv, plin de energie si neclintit. Nepractic si impulsiv, dar intotdeauna plin de fantezie si dinamic.

Cine iese in lume cu un barbat berbec nu stie niciodata unde va ateriza pana la urma. Oriunde ar fi, se va constata intr-un minut ca este larg la inima, pasionat, iar in urmatorul zgarcit. Dar barbatul berbec emana o influenta absolut erotica.

Este o personalitate dominanta care trece repede peste reguli si conventii. Nu-l intereseaza pozitia clasica, dar se intinde in pat daca este vorba despre un pat. Barbatul berbec face dragoste si in masina sau pe o barca cu motor in viteza.

Aleasa inimii sale traieste toate bucuriile pe care si le doreste. Cateodata si ceva mai mult. Placerile sunt multe, dar se aseamana un pic cu un joc de popice cu grenade. In fiecare clipa ar putea ceva sa explodeze. Este gelos, isi vrea consoarta intreaga, ceea ce ea nu poate astepta de la el.

El poate sari din pat in pat, dar cere de la nevasta fidelitate. Este gelos pe oricine incepand cu cel mai bun prieten si pana la postas. Nicioadata nu ai voie sa-i spui unui berbec ca ai nevoie de timp de gandire. El asteapta un singur raspuns "da". Pentru ce se intampla departe, ea nu trebuie sa-si faca griji.

Mandria lui nu se multumeste cu lucruri injumatatite. Se comporta de fapt vijelios. Ii rupe hainele, dar confirma promisiunea si in mod practic nu este politicos.

Cu el traiesti o noapte pe care nu o vei uita repede. Il poti cuceri spunandu-i vorbe frumoase despre tehnica lui. Pentru femeia iubita el va dovedi credinta, sinceritate si tandrete.

Are mult simt al umorului si-i plac atat femeile inteligente cat si cele atragatoare. Isi foloseste perspicacitatea spre a demasca tot ce este nenatural si fals. Are o fire de conducator, drept si deschis. Are, insa, pretentia sa-si urmeze drumul propriu.

Este chiar capabil sa castige multi bani, dar nu stie cum sa-i foloseasca. Tinde prea mult spre extravaganta.

Zone Erogene:

Sunt sensibili la cap si la fata. Reactioneaza la mangaieri usoare ale fruntii sau la jocul firelor de par. Ajunge sa-i treci cu mana usor peste tample sau prin par si deja este excitat.

Le place sa le sugi ureghea.

Femeilor le ajunge sa le sufli in ureche. Jocul buzelor unui barbat barbos aduc unei femei berbec placere deosebita.

Cine nu are barba ii poate mangaia buzele cu varfurile degetelor. Efect remarcabil.

 
Interpretare Vise
Gradient up

Afla totul despre Zodia Berbec

Femeia Berbec Berbec Love Horoscop Barbatul Berbec Berbec Love Horoscop Cum incepe Berbec Love Horoscop Cum se termina

Compatibilitati Zodia Berbec Berbec Love Horoscop Viata sexuala femeie Berbec Love Horoscop Viata sexuala barbat

Interpretare Vise

Toate Zodiile din Zodiacul Erotic

 
Reclama site