Gradient up
Zodiac chinezesc Horoscop chinezesc

Scurta prezentare

O veche legenda chinezeasca spune ca la inceputul primului ciclu lunar, Buddha a invitat toate animalele din regatul sau pentru a sarbatori impreuna noul an chinezesc.

Buddha Zodiac ChinezescDin motive ramase necunoscute, numai douasprezece animale s-au prezentat in fata divinatatii. In ordinea sosirii lor, acestea au fost: Sobolanul, Bivolul, Tigrul, Cocosul, Iepurele, Dragonul, Sarpele, Calul, Capra, Maimuta, Cainele, si Mistretul. Buddha a fost foarte multumit de purtarea celor douasprezece animale, si a decis sa le rasplateasca, daruindu-le fiecaruia cate un an.

Dincolo de aceasta frumoasa legenda, Zodiacul Chinezesc se constituie ca unul dintre cele mai importante instrumente de cunoastere astrologica, poate cel mai important, alaturi de cel clasic-european.

Stravechea arta a astrologiei chinezesti a fascinat de-a lungul timpului prin posibilitatea oferita de a cunoaste viitorul. Daca zodiacul european delimiteaza zodiile dupa luni, cel chinezesc isi stabileste zodiile dupa ani, cele douasprezece semne (Sobolanul, Bivolul, Tigrul, Cocosul, Iepurele, Dragonul, Sarpele, Calul, Capra, Maimuta, Cainele, si Mistretul) corespund fiecare cate unui an, caruia i se atribuie astfel caracteristicile semnului respectiv.

Fiecarui semn ii corespund de asemenea, pe rand, cate un Element din cele cinci teoretizate de catre chinezi, anume: Metalul, Apa, Lemnul, Focul si Pamantul - fiecare dintre ele intervenind diferit in conturarea profilului unei persoane oarecare. Fiecare Element revine in calendarul chinezesc odata la 60 de ani, iar fiecare semn zodiacal odata la 12 ani.

Star Chinezesc

HoroscopPrimul pas: Primul pas este reprezentat de necesitatea ca dumneavoastra sa aflati in ce zodie va incadrati, si acest lucru il puteti face utilizand formularul de mai jos, formular unde veti completa Ziua, Luna respectiv Anul in care v-ati nascut.

 

 

Afla Semnul tau Zodiacal

Tabel Zodiac Chinezesc  Tabel Zodiac Chinezesc

HoroscopPasul al doilea: Odata ce ati facut acest lucru se poate realiza saltul direct catre zodia in care v-ati nascut utilizand link-urile din josul paginii sau direct din Tabel.

NOTA: Multumesc Domnului Dorin Merticaru pentru acest zodiac.

Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratelor din orice pagina a Zodiacului www.Scotty.Ro este posibila numai cu acordul Domnului Dorin Merticaru.

Star Chinezesc
Gradient up

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site