Gradient up
Zodia Dragon de Foc

Zodiacul Chinezesc Influenta Elementului Foc asupra Dragonului

HoroscopGeneral

Focul, semn al consumului sau al ofertei de energie, induce semnului Dragonului o stare de permanenta agitatie, de energie debordanta care poate fi sesizata sau nu, pe fondul unei cereri de neinteles de surplus de energie de la cei din jur sau, pur si simplu, de la soarta. Vom avea de a face cu un individ nerabdator, instabil si destul de vindicativ, usor de incadrat in categoria "celor care asteapta prea mult de la viata".

HoroscopSocial

Datorita permanentelro sale cerinte, pe fondul afisarii unui aer de superioritate, noblete, autoritate (sau altele asemenea) el ajuge deseori sa ii determine pe cei din jurul sau sa adopte o pozitie permanent defensiva, sa se fereasca de el sau, cel mai des, sa il ocoleasca chiar daca el va avea o prestatie demna, deschisa si umana dar subordonata intereselor sau definitiilor sale.

HoroscopProfesie

Este "dotat" cu o putere de munca si concentrare demna de invidiat dar… obligatoriu, numai pe termen scurt (in special datorita permanentelor tendinte de ascensiune sau, cel putin, de dominare completa a situatiei sau a celor din jur). In plus este un individ care da randament doar daca este implicat in activitati generale, care elimina orice structura particulara.

HoroscopFinanciar

Banii reprezinta pentru Dragonul de Foc o adevarata obsesie (perceputa sau nu) chiar daca el insusi este convins ca "masa" acestora conteaza mai putin fata de ceea ce poti face cu ei. Deci, in ceea ce priveste "financiarul" el se va afla fie in "varf" fie in "coada" clasamentului deoarece este exponentul tipului "de performanta" care ori castiga ori… "nu conteaza".

HoroscopFamilie

Pentru Dragonul de Foc familia nu va fi altceva decat o alta grupa sociala in care el va trebui sa isi manifeste calitatile de lider. Deci, acea familie ori va fi capabila sa urce alaturi de el indiferent de "culmea" aleasa (chiar daca, de multe ori, el va fi aproape permanent sustinut de aceasta), ori va fi capabila de orice compromis solicitat de micul nostru dictator.

HoroscopCritic

Datorita faptului ca Dragonul de Foc este un individ care cere, cu siguranta, mai mult decat ii poate oferi mediul in care traieste, el va fi un individ destul de instabil fie datorita unei rationale intentii de adaptare fie datorita unor grave depresii (dezamagiri) din care va fi nevoit sa "iasa". Din aceste motive el tinde sa fie un individ irascibil, nepoliticos si, de enorm de multe ori, nedrept fapt care ii va afecta incalculabil drumul sau prin viata. Daca luam in calcul ca el este efectiv incapabil sa se descurce cu lucrurile mai putin perfecte…

HoroscopCompletari

Dragon de focElement al miscarii si consumarii resurselor, Focul, transforma Dragonul nostru intr-unul din liderii de necontestat al celor din jurul sau (fara a lua in calcul daca este vorba despre un lider benefic, malefic sau… neutru). Are parte de o personalitate vibranta, magnifica, gata de a ajunge in orice top, in fruntea oricarei ierarhii, alimentand cu maxim de energie chiar si situatii care nu cer de la el nici cel mai mic efort.

Excesul de energie de care dispune il vor face sa iubeasca aventura si inovatia in masura in care va accepta parametrii creati de acestea dar sunt deosebit de "fragili" datorita unei inclinatii de neinteles spre a generaliza lucrurile, spre a sari direct la concluzii.

Sa nu se uite niciodata ca acest gen de perceptie este imposibil sa nu fie "penalizat" de oameni care nu admit sa fie incadrati (luati in calcul) in categorii fara a se percepe sau "onora" particularul (diferentele individuale).

Generalul este echivalentul sufocarii "valorilor" care se ridica la nivelul mediei si acest lucru va duce deseori la pierderi de oameni (relatii) de valoare fara a mai lua in calcul pierderile prodesionale, materiale si, mai ales, familiale care pot apare datorita acestui dezechibru" de perceptie. Tinand cont de faptul ca Dragonul de Foc asculta de sfaturile celor din jur doar pentru a nu recunoaste "infrangerea"...

Star Chinezesc
Gradient up

Totul despre Dragon din Zodiacul Chinezesc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: Zodia Dragon de Foc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: zodia Dragonului

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site
Desktop Wallpapers cu cele mai frumoase femei din lume-  35 000 de poze inedite va asteapta
 

zodia Dragon in zodiacul chinezesc generalitati, caracter, temperament, financiar, bani, afaceri, dragoste, relatii, ascendent compatibilitati de ascendentul lunar, an nastere si luna