Gradient up
Zodia Cocos - Descriere

Generalitati - Zodia Cocosului

Descriere zodia CocosuluiInterpretarile occidentale atribuie drept nume pentru acest simbol Cocosul. In realitate, corect, simbolul acestei zodii este gaina. Dar, datorita cerintei evidente de a acoperi ambele sexe ce se dezvolta la acesti nativi nu este o greseala sa se asimileze numele simbolului in functie de sexul nativului analizat.

Este semnul norocului si caldurii, meticulozitatii si activitatii. Datorita unei respectabile energii potentiale cu care sunt dotati, nativii Cocos sunt cei care pot dezmorti orice situatie, care pot misca ceva in lume (echilibrul de manifestare are si el o tenta de departajare dupa sexul de baza al nativului, femeile utilizand aceasta energie neostentativ pe cand masculii sunt adeptii manifestarilor ample si spectaculoase).

Cocosul sau Gaina este pentru chinezi simbolul norocului pur, un simbol al succesului in ceea ce se intreprinde din punct de vedere al ocupatiilor umane. La acest semn predominanta este energia Yin, principiul feminin, pasiv si receptiv. Numarul norocos este cinci iar culoarea preferata este verde deschis (asa se spune).

Este cea de a zecea zodie a ciclului, numele chinezesc este "Ji", intervalul orar dominant este 17 - 19, directia cardinala a semnului este Vest, este un semn asociat anotimpului toamna si lunii septembrie, elementul fix este metalul, si este atribuit ramurii energetice negative.

De la inceputul vietii constiente nativul Cocos va incepe sa isi manifeste meticulozitatea in tot ceea ce intreprinde. Va fi un copil curat si ordonat, gata de a construi un sistem de valori propriu destul de "naturalizat" la mediul in care isi duce existenta.

Acest element il va face un tip destul de usor de "prins" in capcanele mediului inconjurator fapt ce il va face sa se retraga in studiu (putand deveni usor un "soarece de biblioteca") sau sa se integreze "final" la mediu (nu disperati in ceea ce priveste studiul deoarece va avea grija sa nu ramana fara studiile ce le considera necesare, indiferent de varsta la care va decide un gest in aceasta directie).

Trecerea timpului il face sa devina un tip care detesta slabiciunile si, in special, orice forma de dependenta fata de cei din jur (bineinteles daca va constientiza acest lucru si daca va fi de acord cu faptul ca exista posibilitati de modificare). In esenta va face tot posibilul pentru a nu se comporta "ca o gaina". Acest lucru va face ca, indiferent de cat de sters este comparativ fie cu situatia fie cu individul "reper", sa fie mereu cu spatele drept, demn si impecabil.

Meticulozitatea il face destul de imprevizibil in ceea ce priveste comunicativitatea, acest nativ trecand usor de la tipicul vorbaretului la cel al "aparatului cu raze X" care da numai ce este necesar comunicarii. Oricum s-ar manifesta sa se stie ca sunt gata de orice fel de dezbatere sau cearta (daca este necesar).

Oricum ar fi, majoritatea Cocosilor vor fi veseli, spirituali si amuzanti, exceptional de impunatori atunci cand se afla in centrul atentiei, ei nu vor pierde nici o ocazie de a trece in contul personal o noua realizare sau o noua aventura.

Fiind destul de "predispus" succesului are drept punct critic faptul ca deseori nu este prea sigur pe ceea ce intreprinde fiind in special "subminat" de tendinta sa spre maretie si spre admiratia celor din jur. Atunci el devine din tipul deosebit de calculat si econom un tip bizar de risipitor (mergand pana la autodistrugere in aceasta greseala).

Suplimentar apare pericolul de baza pentru acesti nativi, cel al slabiciunii in fata lingusitorilor care il inconjoara generalizat. La punctul critic de mai sus se poate "indica" drept un factor de amplificare faptul ca toti nativii dau valoare excesiva timpului (atat propriu cat si al celor din jur). Ei au o tendinta permanenta de a forta lucrurile fie din cauza nerabdarii fie din cauza iesirii din "schema".

Star Chinezesc

HoroscopPersonalitati din Zodia Cocosului

Horoscop zodia CocosPrince Philip, Peter Ustinov, Alex Haley, Alexander Dubcek, Deborah Kerr, Yves Montand, Elia Kazan, King Birenda of Nepal, Elton John, D. K. Ludwig, Pope Paul VI, Grover Cleveland, Paul Galico, Crown Prince Akihito, Edwin Land Baron, Guy Rothschild, Queen Juliana, Peter Drucker, Katherine Hepburn

Gradient up

Totul despre Cocos din Zodiacul Chinezesc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: Descriere Zodia Cocosului

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: zodia Cocosului

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site
Desktop Wallpapers cu cele mai frumoase femei din lume-  35 000 de poze inedite va asteapta
 

zodia Cocos in zodiacul chinezesc generalitati, caracter, temperament, financiar, bani, afaceri, dragoste, relatii, ascendent compatibilitati de ascendentul lunar, an nastere si luna