Gradient up
Zodia Cal de Foc

Zodiacul Chinezesc Influenta Elementului Foc asupra Calului

HoroscopGeneral

Calul de Foc este unul din cei mai inflacarati si nestatorinici indivizi, mereu in miscare, gata de a trai la maxim de putere, excitatie si pasiune tot ceea ce poate oferi scurta noastra viata. Intelect de forta, reprezentativ pentru orice individ uman, gata oricand de a bucura pe cei din jurul sau cu farmecul si stralucirea sa, va avea permanent de luptat cu inconsecventa tipica in tot ceea ce intreprinde precum si cu dorinta sa de "senzatii".

HoroscopSocial

Cele prezentate anterior "dovedesc" ca avem de a face cu un individ deosebit de inclinat spre viata sociala, mai ales ca personalitatea sa are nevoie de astfel de conditii pentru a se putea manifesta. Chiar daca aceasta este destul de controversabila (are prea multe "fatete") se va putea trece cu vederea deoarece este evident comportamentul Calului de Foc spre viata picanta, variata.

HoroscopProfesie

Orice profesie care il aduce in situatia de a lucra cu oamenii este perfecta pentru el. Daca mai este vorba si despre calatorii sau ceva care sa asigure ca nu va exista monotonie in ceea ce va intreprinde se poate spune ca va ajunge cu adevarat departe, la maxim de posibilitati. Probleme apar din faptul ca, pana si aici, este destul de nestatornic.

HoroscopFinanciar

Chiar daca are darul de a se descurca indiferent de situatie, de a beneficia de reactii din cele mai ingenioase cu putinta, el va avea destul probleme in ceea ce priveste viata financiara in special datorita inconsecventei sale si, mai ales, a tendintei spre investirea imediata a resurselor chiar daca gesturile sunt eficiente sau nu.

HoroscopFamilie

In general este un individ foarte dificil care cere prea multe "situatii" de la viata. Daca va primi "cate ceva" din ceea ce isi doreste sunt toate sansele sa fie unul din membrii devotati si echilibrati ai familiei. Daca nu, oricum, are inclinatia de a avea o viata dubla (chiar tripla), in conditiile in care devine un tip extrem de fericit si ofera maxim de "spirit" catre "toate pozitiile".

HoroscopCritic

Temperamentul cautator de senzatii, plin de inteligenta si stralucire este ceea ce atrage la Calul de Foc marea atractie a celor din jur. Chiar daca vor predomina "reactiile de mediu" de tip admirativ, benefic, este evident ca un astfel de comportament va atrage reactii punitive, care "asteapta momentul cel mai bun" pentru a produce maxim de daune (cu tot ce urmeaza dupa ce tipul nostru este efectiv strivit). "Puterile" sale de a rupe orice fel de legaturi indiferent de omul "tinta", foarte rapid si cu minim de efort, nu sunt intotdeauna o calitate. Deci, ATENTIE!

HoroscopCompletari

Cal de focAvem de a face cu un individ care reactioneaza cel mai bine la mediu atunci cand este foarte bine incarcat cu activitate si probleme dorite sau nedorite de el. Toate acestea apar dintr-o ciudata si puternica dorinta de a anticipa actiunile sale sau a celor din jur (intr-un fel de joc excitant si plin de senzatie) precum si datorita faptului ca acest mod de a trai aduce permanent puterea de schimbare atat de dorita de "eroul" nostru.

Legat de acest mod de a fi este bine sa se retina ca, de foarte multe ori, tipul nostru are o placere nebuna de a demonstra ca este cu un pas inaintea celor care ii are in colimator si, din acest motiv devine destul de nesuferit, indiferent daca este drept sau nu acest lucru.

Si ar fi bine sa clarificam problema egoismului. Orice Cal se va considera "furat" de titlul de egoist cand el se considera, cel mult, egocentrist. Intr-un fel are dreptate dar…

Egoistul se gandeste numai si numai la el fara a se mai gandi la cei din jur pe cand egocentristul se gandeste numai si numai la el luand in calcul pe cei din jurul sau.

Nu cumva este vorba de "aceeasi Marie cu o alta palarie"? Nu cumva este mai bine sa se accepte ca egoist decat sa greseasca manifestandu-si toate caliatile egoiste catre toti cei din jurul sau?

Si chiar daca isi face foarte bine treaba fata de cei din jur atingand culmea "altruismului" nu cumva are numai si numai de pierdut? Ganditi-va!

Star Chinezesc
Gradient up

Totul despre Cal din Zodiacul Chinezesc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: Zodia Cal de Foc

Zodiac chinezesc, horoscop chinezesc: zodia Calului

• Zodiac Chinezesc •

Zodia sobolan Sobolan Zodia bivol Bivol Zodia tigru Tigru Zodia cocos Cocos Zodia iepure Iepure Zodia dragon Dragon

Zodia sarpe Sarpe Zodia cal Cal Zodia capra Capra Zodia maimuta Maimuta Zodia caine Caine Zodia mistret Mistret

 
Reclama site
Desktop Wallpapers cu cele mai frumoase femei din lume-  35 000 de poze inedite va asteapta
 

zodia Cal in zodiacul chinezesc generalitati, caracter, temperament, financiar, bani, afaceri, dragoste, relatii, ascendent compatibilitati de ascendentul lunar, an nastere si luna