Gradient up
Bioritm Intelectual, Bioritm Emotional, Bioritm Fizic

CapitolBioritmul prognozeaza evolutia activitatile dumneavoastra din punct de vedere emotional, fizic si intelectual. Ziua de nastere a fiecarei persoane reprezinta originea comuna a celor trei bioritmuri care se succed regulat toata viata, cu perioade fixe si pornesc de la zero Ón momentul nasterii.

Fiecare dintre aceste cicluri este impartit in 2 faze:

Faza pozitiva - Cand suntem plini de energie pe care organismul o utilizeaza pentru actiuni fizice, emotionale sau intelectuale.

Faza negativa - Cand organismul isi reface fortele si ne simtim mai obositi, cu rezistenta mai mica la orice fel de efort.

Capacitatile noastre fizice, emotionale si intelectuale prezinta variatii periodice, ritmice, cu zile in care randamentul este maxim si altele cu randament minim.

CapitolInterpretarea Bioritm: Axa orizontala din mijloc reprezinta valoarea zero - la nasterii.

Valorile aflate deasupra acestei linii sunt pozitive iar cele aflate dedesupt sunt valori negative. O zi critica apare in momentul cand ciclurile bioritmului trec prin axa zero urcand sau coborand.

In zilele critice performantele ciclului respectiv vor scadea drastic... Mare grija ce faceti in aceste zile!

Si mai mare atentie Ón perioadele in care se succed sau se suprapun doua sau trei zile critice!

Zile periculoase (cumpene), cand suntem predispusi la accidente de tot felul, ar fi zilele in care cele 3 bioritmuri trec simultan prin ziua critica.

Star

Calculeaza-ti Bioritmul

Alege ziua, luna, anul si calculeaza-ti bioritmul !

Star
Reclama site