English Version

Server LinuxPentru a beneficia de avantajele promovarii imaginii dumeavoastre Ón lume pe care le ofera Internetul , PlusNet Computers va ofera gazduire pe servere web puternice, cu conexiuni de mare viteza monitorizate permanent, pentru a fi siguri ca site-ul dvs. este online 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, la viteza maxima de transfer, indiferent de numarul de utilizatori sau de locatia geografica a acestora.

Hosting Web, Hosting Servere, Web Design, Logo Design, Hosting domeniu, Dezvoltarea de Aplicatii Speciale, Baze de Date on-line, sunt servicii pe care PlusNet Computers le pune la dispozitia dumneavoastra.

Oferta de hosting este structurata in 4 pachete in functie de marimea si volumul de trafic al site-lui dvs. Toate pachetele includ conturi de e-mail si scanare de virusi.

Prin noi va puteti inregistra domenii .com, .net, .org, .us, .info, .biz si .ro fara obligativitatea achizitionarii unui pachet de web hosting.

PlusNet are o echipa tehnica de Ónalta calificare, asigurand profesionalismul si competitivitatea serviciilor sale, suport tehnic si consultanta prin telefon si e-mail.

De ce aveti nevoie de domeniu ?

Denumirea unei firme are o importanta foarte mare pe Internet. O denumire adecvata va da personalitate firmei dumneavoastra online si va da incredere potentialilor clienti.

Numele de domeniu ales trebuie sa fie usor de citit si de memorat. Pe Internet fiecare nume de domeniu este unic, daca nu aveti inca un nume de domeniu inregistrat trebuie sa rezervati unul din timp chiar daca nu nu aveti inca un web site si nici planuri sa va construiti unul in viitorul apropiat.

Domeniul ales este folosit pentru adresele de e-mail ale angajatilor ([email protected]) si pentru numele site-ului oficial www.nume_firma.ro.

Atunci cand comunicati cu clientii, acesta este primul lucru pe care ei il vor vedea cand trimiteti un e-mail, asa cum clientii vad firma unui magazin sau vitrina, inainte de a decide daca vor intra sau nu.

 

Inregistram Domenii Internet

Prin noi va puteti inregistra domenii .com, .net, .org, .us, .info, .biz si .ro fara obligativitatea achizitionarii unui pachet de web hosting.

Oferta Hosting

Basic plan Gold plan
Pro Plan Full plan

Puteti apela aici pentru reclamarea unor probleme tehnice aparute sau pentru consiliere in configurarea unor programe care se refera la serviciile de web hosting si e-mail oferite.

Sunteti doar la un click distanta. Deschideti pagina de Contact şi trimite un e-mail la Network & System Administrator.

Accept credit cards in just minutes!
Portal Romanesc Scotty.Ro

Subtitrari | Jocuri | Zodiac | Farse Audio | Funny | Web Director | Web Hosting | Web Design

Curs Valutar | Wallpapers | Sugestii si reclamatii | Termeni si conditii

Copyright © 2006 - 2007 - Scotty